яна ад - начало
За Яна

За ЯНА АД

 

„Яна” АД завод Панагюрище, предлага на клиентите си богат асортимент от хавлиени изделия. Целта на компанията е да бъде задоволено всяко желание на клиента чрез високото качество на продуктите, нови десени на изделията, идивидуален дизайн, кратки срокове на изпълнение, лесна и приятна комуникация с нашия персонал.

Вече 90 години предприятието остава водеща фирма в хавлиеното производство.

„Яна” АД произвежда хавлиени изделия от 100% памук и микропамук. Преждата е кардна и пенирана, единично и двойно пресукана. Заводът е оборудван с изцяло обновени нищелкови станове “Picanol” и жакардови “Dornier”. Kапацитетът на предприятието е 2400 тона годишно.

Плътността на хавлиените изделия варира от 360 до 1000 гр/м². Възможните ширини на хавлиените кърпи са 30, 50, 70, 100, 150 и 200 см., а дължината е по желание на клиента. За багрене на хавлиената тъкан се използват трайни реактивни багрила, които са екологично чисти, в съответствие с изискванията на Международния сертификат – „ЕКО – ТЕКС Стандарт 100”.

„Яна” АД изработва рекламни хавлиени кърпи и хавлиени изделия за хотели. Със съдействието на висококвалифициран дизайнерски екип може да бъде удовлетворен и най-нестандартната идея. За реализацията на своите проекти на „Яна” АД са се доверили едни от най-известните марки, както в България, така и в световен мащаб. Не се колебайте да се вържете с нас, ние ще се радваме да работим за Вас.